Halas Pajzs bemutatkozó

Cégünkről

A Halas-Pajzs Vagyonvédelmi Kft 1999.december 29-én alakult meg a Kiskunhalasi vagyonvédelmi Alapítvány biztonságtechnikai ágazatának utódszerveként. Az Alapítvány biztonságtechnikai ágazata - immár Halas-pajzs Kft - 1992 óta van jelen a vagyonvédelmi piacon, mostanra a megye egyik legjelentősebb ilyen profilú cégévé fejlődött. A Halas Pajzs Kft 100% magyar tulajdonú családi vállalkozás.

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik a védelmi szolgáltatások terén. Több mint 20 éve foglalkozunk a vagyonvédelem közel teljes palettájával. A cég fő profilja a biztonságtechnikai és védelmi szolgáltatásokat öleli fel. Magas színvonalú munkánk alappilére kollégáink tapasztalata és szakmai felkészültsége, mely a fiatalos lendülettel ötvözve a legmegbízhatóbb és legkorszerűbb megoldásokat biztosítja ügyfeleinknek. Így egyénre szabott és az ügyfél számára legoptimálisabb megoldást tudjuk kínálni. Olyan piacvezető márkákkal dolgozunk, melyek mindamellett, hogy korszerűek, kezelésük egyszerű és felhasználóbarát.

Tevékenységét korábban kizárólag a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság illetékességi területéhez tartozó településeken folytatta, napjainkban azonban az ország több nagyobb városában is tevékenykedik.
A Halas-Pajzs Kft. vezetősége és csapata számára is a legfontosabb Ügyfeleink elégedettsége és a hosszú távú együttműködés. Keressenek minket bizalommal valamennyi üzletágunk tevékenységével kapcsolatban.

Kastyják János tulajdonos- ügyvezető

ÍGY DOLGOZUNK

Hatékonyságunk záloga nagyfokú szakértelmünkben, professzionális biztonsági- és riasztórendszereinkben és magas színvonalon végzett, egyénre szabott szolgáltatásainkban rejlik.

1

Tervezés, megbeszélés

2

Felmérés

3

Kivitelezés

4

Átadás

Alapvető Szolgáltatásaink

Ügyfeleink széles skálájú és egyedileg kezelt felkéréseinél elkötelezettséget érzünk az iránt, hogy ügyfeleink, mind pedig leendő megrendelőink a legmodernebb technológia felhasználásán túl, a legjobban képzett és minden körülmények között szakembereink  támogatását élvezzék.

A mi erősségeink

Járőrszolgálat90%
Biztonságtechnika85%
Napelem rendszerek75%
24 órás készenlét65%

A legjobb biztonsági megoldások
nyújtása ügyfeleinknek.